La Societat Valenciana Protectora d’Animals i Plantes (SVPAP) és una associació sense ànim de lucre que porta més de trenta anys treballant pel benestar dels animals. Comptem amb un refugi d’animals abandonats, on arrepleguem gossos i gats ferits i/o malalts per a curar-los i donar-los una segona oportunitat, buscant-los una llar on siguen respectats i volguts.

Gos en adopció. Entranyable.
Gos en adopció. Entranyable.

Des de març de l’any 2012 la nostra situació econòmica és crítica, ja que els retalls pressupostaris, i els continus retards en els pagaments de les administracions públiques (quan encara gestionàvem el servei d’arreplega d’animals de València capital), van fer que ens endeutàrem amb proveïdors i treballadors, i que els dits deutes foren reclamats judicialment, junt amb les indemnitzacions pertinents, suposant un deute total de 200.000€.

Per eixe motiu, la SVPAP va començar una campanya desesperada per a recaptar fons i salvar el nostre Refugi de Sant Antoni de Benaixeve, que estava, i encara està, en perill d’embargament.

A diferència de la incomprensió a fora, estima i complicitat.
A diferència de la incomprensió a fora, estima i complicitat.

El Refugi és la llar transitòria de quasi 500 animals fins que troben una família definitiva, i en alguns casos, és la seua única llar, ja que hi ha animals que mai tenen la sort de ser adoptats i acaben els seus dies en ell. Per això, des de la SVPAP, només concebem salvar-ho, ja que perdre-ho, suposaria una sentència de mort per als nostres animals. Amb eixa idea en la ment, i en el cor, portem més d’un any lluitant i realitzant tot tipus d’activitats i campanyes per a recaptar fons (rastrells solidaris, gales de la comèdia, concurs caní “Model Exclusiu”, carrera de gossos “Trotagos”, concerts, matinals esportives, espectacles de màgia, concursos fotogràfics, rifes, etcètera).

Gràcies a tot eixe treball, i al suport i col·laboració ciutadana, aconseguim resoldre bona part del deute, quedant encara pendent 21.000€ per a saldar-la, als que s’han de sumar les despeses ordinàries (alimentació, manteniment, despeses veterinàries, etcètera) que moltes vegades no podem afrontar, ja que actualment no rebem cap ajuda pública. El nostre finançament radica en les quotes de socis, donatius, i els ingressos de la nostra clínica veterinària del C/ Palleter número 55 que es destinen íntegrament a resoldre les despeses del Refugi.

Pels nostres animals, i per tot aquest esforç, suport i confiança dipositada per centenars de persones en la SVPAP, ens veiem en l’obligació de continuar lluitant per a evitar l’embargament del nostre Refugi, que ja no és només el nostre, és de totes i cadascuna de les gents que ens han ajudat.

Per això, llancem un crida a totes aquelles persones que encara no han col·laborat amb la SVPAP: hem arribat molt lluny, i segur que hi ha molta gent encara que pot i vol ajudar-nos. Qualsevol aportació, per mínima que siga, és benvinguda.

Per què pagar més? Els gossos no són mercaderies.
Per què pagar més? Els gossos no són mercaderies.

POTS REALITZAR EL TEU DONATIU EN:

SEU I CLÍNICA VETERINÀRIA: C/ Palleter número 55 València.

REFUGI: Eixida 12 Km 13,5 de la Pista d’Ademús. S. Antoni de Benaixeve.

WEB: www.svpap.Com En l’apartat “donar” (PAYPAL).

NÚMERO COMPTE BANKIA: 2038/6570/71/6000016867

CAMPANYES ACTIVES (www.svpap.com)

Concurs caní “Model Exclusiu”

https://www.facebook.com/events/545023058874449/

2000×10

https://www.facebook.Com/events/619987531350961/

Teaming

http://www.facebook.com/events/307965592621291/

Sorteig de Viatge a Disneyland París

https://www.facebook.com/events/138850952968276/

Reciclatge Solidari

 https://www.facebook.Com/events/137318186403583/