Compromís presenta una esmena demanant la construcció d’un col.legi a Sant Antoni de Benaixeve

Tal com ja va fer als pressupostos del 2013, Compromís a les Corts Valencianes va presentar una esmena als pressupostos de la Generalitat Valenciana per al 2014 demanant la construcció d’un segon col.legi d’infantil i primària, CEIP, a Sant Antoni de Benaixeve.

Reivindicació aquesta que obeix a l’estat de massificació que presenta el col.legi públic 8 d’abril, la qual cosa provoca un efecte dissuasori a l’hora d’inscriure nous xiquets i xiquetes doncs els pares i mares de la població davant les deficiències que presenten les instal.lacions, decideixen immatricular-los als col.legis públics de les rodalies, a l’Eliana i, en menor mesura, a Bétera, on les condicions són més adequades per al desenvolupament d’un ensenyament molt més racional. Potser la majoria del PP a les Corts rebutje aquesta esmena, la qual cosa no ens impedirà continuar endavant fins aconseguir que els xiquets i xiquetes del nostre poble no s’hi vegen obligats i obligades a fugir per la mancança de condicions mínimes per a un ensenyament en un entorn amable i sense hostilitats afegides.

PDF

Arxivat en: Comarcal, Cultura i Educació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *