L’ESMENA D’AISAB DEIXA LA PROPOSTA DE PLATAFORMA-GUANYEMSAB-COMPROMÍS EN NO RES

Abans va ser la majoria absoluta del partit al capdavant de l’ajuntament, el PP. Ara, la pinça AISAB-PP. Sant Antoni de Benaixeve no es pot permetre quatre anys més de foscor. No cal esperar cent dies de gràcia. Han estat bastant tres setmanes per a veure el calvari que ens espera als veïns i veïnes de Sant Antoni de Benaixeve que confiàvem amb una legislatura on aflorés la transparència necessària. L’esmena presentada, i recolzada pels vots del PP en el Ple Extraordinari del 9 de juliol, va tirar per terra qualsevol possibilitat d’engegar una Auditoria il.lusionant i realment vinculant, que exigira responsabilitats a l’anterior alcalde i el seu equip de govern del PP en cas d’aflorar irregularitats.

La proposta quedà reduïda a no res

Proposta presentada al plenari per Plataforma-GuanyemSAB-Compromís mutil.lada per l’esmena d’AISAB recolzada pel PP.

 

 

Ja ho deien els Marx en un fragment d'”Una nit a l’òpera”; “la parte contratante…”

Arxivat en: Comarcal, Economia i Ocupació, Local

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *