Info

Qui som?

A la Coalició Compromís compartim una nova manera de fer política.

Junts podem aconseguir els canvis que la nostra societat necessita per fer-la més lliure, més justa i més solidària. I és el nostre desig treballar, des de baix cap a dalt, partint de la nostra gent i de les seues aspiracions. Per això, et convidem a avançar amb nosaltres. A progressar junts. A promoure un canvi junts.

Coalició Compromís està encapçalada pel BLOC, INICIATIVA i VERDS-EE i per moltes altres persones i col·lectius que participen de la nostra il·lusió per regenerar la política valenciana.

Dins el procés de consolidació de Compromís a la Comarca del Camp de Túria s’han constituït comitès locals de Compromís en tots els seus municipis. En concret, a Sant Antoni de Benaixeve es va constituir al gener de 2012, participant activament en l’Executiva Comarcal.

Què pretenem?

Potenciar la participació ciutadana en la presa de decisions a nivell local (directament o integrats en altres formacions polítiques), a les Corts Valencianes (grup parlamentari amb sis diputats), a nivell estatal (amb Joan Baldoví al Congrés dels Diputats) o europeu (amb Jordi Sebastià al Parlament Europeu).

Som una formació jove, però amb experiència, en la vida política del nostre País.

Expectatives?

TOTES. No estem ací per ser simples espectadors del canvi i per això volem ser força decisiva per al canvi tant a la Generalitat com a l’ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve.

Si vols participar, contacta amb nosaltres en compromis.sab@gmail.com